Xavier Zamora

Fisioterapeuta, readaptador, psiconeuroimmunòleg, director i fundador del projecte @globalfisioterapia.
Ex-fisioterapeuta i readaptador del FCBarcelona i altres equips professionals.
Persona inquieta i no deixa de pensar amb projectes nous.


Marcel Moreno

Fisioterapeuta, preparador físic i readaptador. Gran professional integrant totes les disciplines relacionades amb l’esport i salut. Ex-fisioterapeuta i readaptador de les seccions professionals del FCBarcelona.Lorena Carreño

Entrenadora personal i readaptadora. Ex-atleta d’alt rendiment per la federació espanyola d’atletisme. Tècnica en activitat física. Entrenadora especialista Pilates, Cyclo indoor, Aeròbic, musculació, Aqua gym, entre d’altres… Titulada en Socorrisme.
Directora de @globaltraining__ que integra l’esport, la salut i el rendiment esportiu fent arribar a l’equilibri perfecte por poder assolir els objectius personals.


Silvia Zamora

Fisioterapeuta especialista en activitat física adaptada. Màster en pilates del mètode  @polestarpilates_es i @animalflowofficial.
També és experta tractaments de fisioestètica. És una peça clau amb les seves tècniques específiques per complementar el nostre equip multidisciplinar.


Eli Soler

Fisioterapeuta especialista en Sòl Pèlvic i psiconeuro- inmunòloga. Coordina la nostra secció de patologies uroginecològiques i fisioteràpia pre i postpart. També és experta amb entrenaments funcionals i treball hipopressiu.


Mercè Roca

Nutricionista i psiconeuroimmunòloga. Membre de l’equip d’en @xeviverdaguer Especialista en transtorn hormonals de la dona i fertilitat natural. Experta en intoleràncies alimentàries, transtorns digestius i alèrgies.
Llarga experiència en dolor crònic i malalties autoimmunes. És tot un luxe tenir-la en l’equip globalfisioteràpia de fa molts anys.Eduard Zamora

Fisioterapeuta, readaptador i psiconeuroinmunòleg, especialista en Fisioteràpia Esportiva. També és expert en entrenament funcional. És el més jove de l’equip però amb una llarga trajectòria i experiència.
Marc Perez

Fisioterapeuta, osteopàta, kinesiòleg i especialista en medicina tradicional xinesa. És un dels últims reforços a globalfisioteràpia. Té una visió molt integrativa de les lesions i malalties.Maria del Mar Alonso

Recepcionista. Sempre disposada a ajudar i facilitar la feina als professionals de la salut, fent planificació i organització d’agendes i d’espais. Persona clau perquè tot surti rodó.