Global Fisioteràpia ® va iniciar el seu projecte el març de l’any 2004. Des de llavors som la referència a la comarca, oferint una fisioteràpia innovadora i personalitzada per cada pacient. Des del nostre centre de rehabilitació i readaptació funcional tractem un ampli ventall de patologies, i amb l’objectiu que els nostres pacients vegin afectada el menor possible la seva vida quotidiana.

El nostre objectiu és oferir la màxima qualitat assistencial des del primer contacte amb el pacient, realitzant una valoració completa, i a més de proves físiques i funcionals que ens permetin realitzar un diagnòstic de fisioteràpia i poder dur a terme un tractament ràpid i efectiu.

Els nostres tractaments estan creats amb l’objectiu de preservar, restablir i augmentar el nivell de salut, treballant la prevenció, promoció, manteniment i recuperació de la funcionalitat de la part lesionada mitjançant qualsevol mitjà manual, físic i/o químic.

Oferim un concepte de fisioteràpia i rehabilitació amb professionalitat i amb la filosofia de treballar en exclusivitat pel pacient, evitant les esperes i les aglomeracions, amb tractaments personalitzats segons la patologia de cada persona.

L’equip professional està format per fisioterapeutes, osteòpata, readaptador físic i nutricionista, tots ells altament qualificats i col·legiats.

Objectius principals de Global Fisioteràpia ®:

  • Prevenció de lesions i patologies.
  • Recuperació de lesions.
  • Reintroducció i readaptació a la vida quotidiana.