Els nostres serveis

GLOBAL PILATES

El pilates és un sistema d’entrenament físic, amb l’objectiu de recuperar la funcionalitat del cos amb moviments, estiraments i exercicis de tonificació.

GLOBAL BIOMECÀNICA

La biomecànica és un dels elements més importants i més descuidats de la pràctica esportiva, que serveix per la prevenció de possibles lesions.

GLOBAL TRAINING

L'entrenament és bàsic per prevenir lesions, readaptar i millorar la qualitat de vida als pacients amb malalties cròniques,mitjançant planificacions i classes dirigides.

GLOBAL FISIOTERÀPIA

La fisioteràpia recupera la funcionalitat del cos, disminuint el dolor i recuperant la màxima capacitat de moviment possible del cos.

GLOBAL OSTEOPATIA

L'osteopatia és un mètode terapèutic manual, que té en compte una visió global del cos humà, buscant l’estat de salut entre els elements que conformen l'estructura i la funció.

GLOBAL NUTRICIÓ

La nutrició és un dels pilars fonamentals de la salut, molt important per prevenir i tractar moltes de les patologies del model de vida actual.

Reserva una cita?

Demana una cita amb algún dels nostres professionals.

Últimes notícies

FISIOCONSELLS

Global Fisioteràpia vol ajudar-te amb uns fisioconsells molt senzills i bàsics, però no vol dir que no siguin importants, sinó tot el contra

GLOBAL TRAINING i esport segur!

La secció de Global Training vol fer arribar a tothom l’esport d’una manera segura per fer prevenció de lesions i evitar malalties. El